Audi A4 allroad – Pentru familistul convins

audi a4 allroad

Audi a expus noua generație A4 Allroad în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul producătorului german are la bază versiunea A4 Avant la care se adaugă o serie de elemente de caroserie și nu numai.

Printre accesoriile suplimentare regăsim spoilere noi, protecții speciale în zona inferioară a caroseriei, bare pentru amararea portbagajului și un set nou de jante. De asemenea, Audi A4 Allroad vine cu o gardă la sol mai mare cu 34 de milimetri, cu amortizoare adaptive și cu tracțiunea integrală quattro.

Gama de motorizări promite unități diesel și benzină cu puteri cuprinse între 150 și 272 de cai putere. Toate unitățile vor putea fi cuplate fie la o cutie manuală cu șase trepte, fie la un S-tronic cu șapte rapoarte, fie la una tiptronic cu opt trepte.

Pentru că vorbim despre un break trebuie să amintim și de capacitatea portbagajului. În cazul lui Audi A4 Allroad, aceasta ajunge la 505 litri, iar prin rabatarea banchetei crește la 1.510 litri.

Pe lista de opționale vei regăsi sistemul audio 3D Bang&Olufsen cu 19 difuzoare, cruise control adaptiv, funcția Stop&Go pentru rularea în traficul aglomerat și avertizare pentru coborârea din mașină și sistemul de infotainment MMI cu internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *