Audi h-tron quattro vine la Detroit

h-tron quattro

Audi a confirmat indirect, prin vocea unui purtător de cuvânt, că în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care se va desfășura la începutul lunii ianuarie, vom face cunoștință cu h-tron quattro. După cum probabil ați intuit, vorbim despre versiunea alimentată cu hidrogen a lui e-tron quattro, concept care va da naștere lui Q6.

Dacă în cazul conceptului prezentat în toamnă, bateriile erau cele care stocau energia electrică din rețea, în cazul lui Audi h-tron quattro, hidrogenul este cel care produce curent pentru propulsarea mașinii.

Principiul pe care va funcționa audi h-tron quattro a mai fost folosit și pe Audi A7 h-tron concept, prototip capabil să parcurgă 500 de kilometri doar cu un plin de hidrogen. Și în cazul lui h-tron quattro ne putem aștepta la aceleași performanțe, iar un transfer complet de tehnologii nu trebuie scos din calcul.

Cât despre, design, Audi h-tron quattro ar putea diferi destul de mult de e-tron quattro. Cu detalii complete vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *