Hyundai Santa Cruz va avea o versiune de producție

santa cruz concept (1)

Hyundai a anunțat că pick-upul Hyundai Santa Cruz va avea o versiune de producție. Informațiile vin din partea lui Dave Zuchowsk, președintele Hyundai Motor America.

Acesta a fost prezent în cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar colegii din cadrul Motoring nu s-au sfiit să-l tragă de limbă. După cum deja știți, conceptul Hyundai Santa Cruz a fost expus cu un an în urmă, tot în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Din câte se pare, sud-coreenii au învățat ce trebuie făcut, iar decizia de a produce un pick-up pe baza acestuia este binevenită. Iar pentru a ne demonstra că lucrurile să mișcă în direcția potrivită, oficialul Hyundai a declarat că lansarea versiunii de serie a lui Hyundai Santa Cruz este o problemă de „când?” și nu de „dacă?”.

Conform zvonurilor, Hyundai Santa Cruz ar urma să aibă la bază viitoarea platformă a lui Tucson și să fie oferit cu o motorizare diesel. În aceste condiții, pick-upul ar deveni primul model al sud-coreenilor care vine pe pământ american cu un propulsor diesel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *