Mini pune pe listă noul Clubman All4

prezentare mini clubman all4

Mini a prezentat oficial noul Clubman All4. Din punct de vedere estetic, versiunea propusă de britanici nu diferă de Clubmanul pe care îl știam până acum. Singura diferență se află în dreptul sistemul de tracțiune.

Conform oficialilor Mini, sistemul All4 a fost remodelat pentru a răspunde mai bine tuturor nevoilor și va lucra în colaborare cu sistemul de Control Dinamic al Stabilității. Astfel, Mini Clubman All4 promite nu doar performanțe mai bune pe teren ușor accidentat, ci și o dinamică revizuită pe drumurile virajate.

În Europa, Mini va pune la dispoziție sistemul All4 pe versiunile Cooper S Clubman și Cooper SD Clubman. Prima dintre acestea folosește un motor de 2,0 litri benzină de 192 de cai putere, iar cea de-a doua are parte tot de un motor de 2,0 litri, dar de această unul diesel. Unitatea produce 190 de cai putere.

Conform Mini, în versiunea standard, ambele motorizări sunt asistate de o cutie de viteze cu șase trepte, însă opțional, clienții pot opta și pentru una Steptronic cu opt rapoarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *