Ford Focus RS pleacă de la 37.000 de euro

pret romania ford focus rs

Da, poate că vă întreabați ce caută un hothatch în rubrica noastră. Așteptați câteva minute și veți afla. Pentru început, Ford Focus RS a ajuns la cea de-a treia generație, iar oficialii Ovalului Albastru au renunțat la tradiționala tracțiune față pentru un sistem de tracțiune integrală. Acum că ne-am lămurit care e treaba cu Focus RS aici, să trecem și la fapte mai importante.

Pe piața din România, modelul va avea un preț de pornire de 37.000 de euro cu tot cu TVA. Pentru aceștia bani, clienții se vor putea bucura de senzațiile tari oferite de un motor de 2,3 litri EcoBoost de 350 CP și 440 Nm (470 Nm cu Overboost).

Totodată, Focus RS integrează un sistem Launch Control, dar și un buton de drift. Și cu asta v-am scos banii din buzunar.

Dacă vrei să optezi pentru zona hardcore, Ford pune la dispoziție pachetul RS. Pentru 2.250 de euro, cu TVA și ăștia, primești scaune tip scoică, ceva accesorii RS și jante superbe de 19 inchi. Dacă vrei să n-ai probleme cu parcările și nici cu momentele de neatenție din trafic, vă recomandăm și pachetul Easy Driver. Pentru 500 de euro primești sistemul Active City Stop și o serie de senzori de parcare.

Acum nu știm dacă v-am convins de cât de bine arată pe hârtie noul Focus RS, însă cu siguranță o vom face după ce vom avea primul test cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *