Ford Kuga facelift – Restart

2016 ford kuga facelift

Cea de-a doua generație a lui Ford Kuga avea nevoie de un restart, iar oficialii Ovalului Albastru au scos din mânecă asul numit facelift. La nivel estetic, Kuga a primit acum blocuri optice un pic mai generoase, o grilă mai mare și o capotă restilizată. Luminile de zi și stopurile cu LED, farurile bi-xenon și jantele cu dimensiuni cuprinse între 17 și 19 inchi completează pachetul estetic.

La interior, cea mai importantă modificare o consituie aparția sistemului multimedia SYNC 3. Acesta este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto și comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran de 8 inchi.

Tot la interior vedem ceva mai puține butoane fizice și trebuie să menționăm și de dispariția levierului frânei de mână, acesta fiind înlocit de un buton.

Gama de motorizări aduce un diesel 1.5 de 120 de cai putere care promite 3.7 l/100 km/ si 115 g de CO2/km. Dacă vrei ceva mai mult atunci vei avea la dispoziție dieselul de 2.0 litri de 150 de cai sau 180 CP. În caz că ești fanul motoarelor pe benzină, Ford pune la dispoziție unitatea de 1.5 litri EcoBoost de 150 sau 180 de cai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *