Seat Ateca – Primul SUV cu influențe iberice

2016 seat ateca

Seat a prezentat înaintea Salonului Auto de la Geneva noul Ateca. Primul SUV al producătorului spaniol este creat după rețeta grupului Volkswagen și cu pasiunea cu care ne-am obișnuit până acum. Având la bază platforma MQB, Ateca nu va fi cu mult diferit față de Tiguan sau Skoda Kodiak (viitorul SUV ceh pregătit să debuteze la Paris).

Estetica lui Ateca este clar dominată de liniile Seat. Leon a fost muza designerilor, iar liniile de SUV au fost simplu de integrat.

Seat Ateca va sosi cu spațiu suficient pentru cinci pasageri, cu cele mai noi gadgeturi pe care le dețin spaniolii și cu motorizările clasice. Versiunea de bază va folosi motorul de 1,0 litri cu 3 cilindri care produce 110 CP. Fanii motoarelor pe benzină vor putea alege și un 1.4 de 150 de cai. Dacă îți place dieselul atunci trebuie să știi că Seat Ateca va fi oferit cu clasicul 1.6 TDI de 110 CP și cu mărețul 2.0 TDI de 150 sau 184 de cai.

În versiunea de bază, tracțiunea va fi asigurată de o cutie manuală și de puntea față, însă opțional vei putea comanda o cutie automată DSG și sistemul 4Drive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *