Toyota C-HR – SUV hibrid de oraş

Toyota va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva noul C-HR. Cel mai mic SUV al producătorului japonez va fi în centrul atenție în cadrul standului pregătit de Toyota. Prefigurat în trecut de conceptul cu același nume, C-HR vine să ducă mai departe tradiția SUV-urilor mărcii.

Din păcate pentru C-HR, concurența nu va fi una ușoară, mai ales că în segment îi găsim pe Renault Captul, Opel Mokka X, Mazda CX-3 și Peugeot 2008. Dar Toyota mizează pe alte atuuri. În primul rând pe design și în al doilea rând pe tehnologie hibridă.

Astfel, look-ul provocator va fi completat de cunoștințele pe care Toyota le deține în domeniul vehiculelor hibride. Conform primelor informații, C-HR va avea la bază platforma noului Prius și va dispune de un sistem hibrid identic. Momentan, oficialii japonezi încă nu ne-au dat detalii cu privire la sistemul de propulsie folosit, însă ne așteptăm să vedem un motor pe benzină și un propulsor electric.

Noul Toyota C-HR se va alătura gamei de SUV-uri a producătorului japonez și promite să încerce un duel cât mai corect cu concurenții amintiți mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *