Mercedes-Benz GLC Coupe – Atac la X4

Deși a trecut ceva timp de la anunțarea lui GLC Coupe, noi ne bucurăm pentru că în sfârșit, producătorul german și-a făcut curaj și a expus rivalul lui X4. Modelul a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto de la New York și va fi comercializat în Europa începând cu acest an.


Din punct de vedere estetic, lucrurile nu sunt complicate. Vedem o versiune la scară a lui GLE Coupe cu influențe masive din partea lui GLC. Modelul german măsoară 4.730 de mm lungime și are o înălțime de 1600 de mm. Ampatamentul are 2.870 de mm, aceeași valoare pe care o regăsim și în cazul lui GLC. Datorită plafonului plonjat, spațiul la cap pentru persoanele din spate și volumul portbagajului s-au diminuat. Nu cu mult, dar nu trebuie să uităm că fiecare centimetru contează.
Interiorul a fost preluat de pe modelul GLC și folosește cele mai noi tehnologii și gadgeturi pe care le poți găsi în curtea producătorului german.

Motorizările lui GLC Coupe vor fi preluate tot de pe GLC, ceea ce înseamnă că vom vedea patru unități diesel și patru benzină. Varianta de top va fi denumită AMG GLC 63 S Coupe și va folosi motorul V8 de 4,0 litri și 510 CP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *