Pick-upul Mercedes-Benz nu va avea o versiune AMG

mercedes-benz

Nu mai este niciun secret faptul că Mercedes-Benz pregătește un pick-up. Modelul producătorului german ar urma să ajungă pe piață la finalul lui 2017, începutul lui 2018. Dar până atunci, nemții spun că ne vom delecta cu conceptul care va sta la baza versiunii de serie chiar în cadrul Salonului Auto de la Paris, din acest an.

Presa de specialitate din afară deja a ales un nume pentru viitorul pick-up: X-Class sau Z-Class (gusturile sunt împărțite), însă niciunul dintre acestea nu a fost confirmat de constructorul german.

Ola Kallenius, membru al boardului Daimler, a declarat pentru australienii de la CarAdvice că viitorul pick-up nu va avea o versiune AMG. Nici 63 și nici 43. Iar asta este foarte ușor de înțeles, dar mai ales de argumentat: cererea pentru un astfel de produs este aproape zero, deci investiția nu va fi niciodată rentabilă.

Chiar și așa, Mercedes-Benz va ruga divizia de design să dea naștere unui pachet de exterior semnat AMG. În plus, vor exista diverse variante de caroserie, fiecare urmând să aibă destinații diferite (mai mulți pasageri sau o benă mai mare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *