Federal-Mogul inaugurează o nouă fabrică de ultimă generaţie în România

Federal-Mogul Motorparts anunță deschiderea oficială a celei mai recente fabrici de ultimă generație din România. Ceremonia va avea loc mâine, 14 aprilie.


Cu o suprafață de 12.000 metri pătrați, noua unitate de producţie se alătură astfel fabricii de plăcuțe de frână existente deja la Ploiești. Aceasta va aproviziona constructorii de autovehicule din Europa cu ansambluri și componente de calitate superioară pentru ștergătoare auto.

Fabrica foloseşte procese de producție și ambalare de înaltă precizie şi calitate, atât pentru ansambluri de lame plate pentru ștergătoarele de parbriz și lunetă, cât și pentru ansambluri de lame convenționale și brațe de ștergătoare.

„Suntem recunoscători Guvernului României pentru crearea unui mediu de afaceri atractiv și prietenos cu investitorii care a permis extinderea operațiunilor Federal-Mogul. Prezența noastră aici a crescut considerabil de la deschiderea fabricii de plăcuțe de frână, în 2014. De asemenea, am dezvoltat şi un centru de servicii modern în București și ne aflăm în plin proces de extindere a capacității de producție la fabrica de plăcuțe de frână din Ploiești. […] În același timp, suntem bucuroși să susținem creșterea numărului locurilor de muncă din zonă. Noua unitate de producţie a creat noi oportunităţi pentru peste 300 de persoane”, a declarat Daniel Ninivaggi, CEO, Federal-Mogul Motorparts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *