Volkswagen T-Prime Concept GTE sau ipoteză de design pentru Touareg

Volkswagen a folosit Salonul Auto de la Beijing pentru a prezenta noul T-Prime Concept GTE. Prototipul constructorului francez anticipează designul viitoarei generații Touareg și ascunde sub capotă un sistem de propulsie hibridă.


Volkswagen T-Prime Concept GTE are la bază platforma MLB și se remarcă prin luminile de zi cu LED sub forma literei C, prin jantele de 22 de inchi și prin grila frontală generoasă.

Conceptul germanilor măsoară 5,07 metri lungime și are o lățime de 2 metri.

Interiorul lui Volkswagen T-Prime Concept GTE are un display cu o diagonală de 12 inchi în locul ceasurilor de bord și un ecran de 15 inchi în rol de sistem de infotainment. Butoanele fizice au fost înlocuite cu controale sensibile la atingere.

Sub capota lui Volkswagen T-Prime Concept GTE se află un propulsor convențional de 2,0 litri și un motor electric de 134 de cai putere. Sistemul hibrid oferă 375 de cai putere și este cuplat la o cutie automată și la un sistem de tracțiune integrală 4Motion. Autonomia în modul electric este de 50 de kilometri, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6 secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *