La Camp Jeep 2016 se sărbătoresc 75 de ani de istorie a mărcii americane

camp jeep 2016

A treia ediție Camp Jeep, adunarea anuală a Jeep Owners Club (JOG) și a entuziaștilor din toată Europa, va avea loc anul acesta între 2 și 5 iunie în Basella, în inima regiunii Lleida din Spania. Dată a fost aleasă special pentru a sărbători apariția brandului Jeep pe 5 iunie 1941, atunci când primul Willys MA ieșea de pe linia de producție.

Lansat în 2014, Jeep Owners Club (JOG) este singurul fan club oficial, administrat direct de brandul Jeep®, activ în 24 de țări din zona EMEA și format din 64.000 de membri. Anul acesta, în jur de 400 de modele Jeep și peste 2.500 de pasionați Jeep sunt așteptați să participe în cele patru zile de aventură 4×4, libertate și activități în aer liber în cel mai pur stil Jeep Jamboree.

JOG va fi lansat și în România anul acesta, iar membrii comunității se vor bucura de o listă lungă de privilegii, precum evenimente dedicate, produse de merchandising unice, dar și de acces la revista oficială a clubului.

Dar acest an special impune o desfășurare specială, așa că, pentru prima dată, două dintre cele mai extraordinare concepte create vreodată pentru Moab Ester Jeep Safari vor traversa oceanul Atlantic pentru a se alătura Camp Jeep în Spania. Acești doi supereroi al conceptelor sunt reprezentați de Jeep Trailcat și Jeep Comanche, două prototipuri unice create pentru ediția cu numărul 50 a Easter Jeep Safari, evenimentul 4×4 care atrage anual mii de fanatici off-road în Moab, Utah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *