O Toyota nouă pentru o Tundra cu un milion de mile

Toată lumea știe că modelele Toyota sunt printre cele mai fiabile, iar producătorul japonez încearcă să-și țină fanii cât mai aproape. Cea mai nouă mișcare de acest fel a avut loc în SUA unde proprietarul unei Toyota Tundra cu un milion de mile la bord a primit o surpriză din partea producătorului japonez.

Când au auzit despre această performanță, americanul pe nume Victor Sheppard a primit gratuit din partea constructorului o Tundra nou-nouță. În schimbul noii mașini, americanul va dona vechea Tundra producătorului japonez, care va desface mașina pentru a inspecta piesele.

Conform proprietarului, mașina parcurgea anul circa 200.000 de kilometri, iar în cei nouă ani de viață, vehiculul a fost în service de 117 ori pentru schimbul de ulei și alte consumabile. În plus, proprietarul sau mai bine zis fostul proprietar spune că motorul și transmisia nu au fost schimbate.

„Mașina mea arată bine, cu excepția unor mici zgârieturi. E aproape nouă. Chiar și scaunele arată bine. Cu siguranță sunt mai murdare, dar nu sunt rupte și nu prezintă semne majore de uzură”, a declarat Victor Sheppard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *