Ford Kuga facelift primește tratamentul Vignale

2016 ford kuga vignale (1)

După ce ne-am delectat cu abilitățile elegante ale lui Mondeo Vignale și după ce am admirat la Geneva noile S-Max și Edge Vignale, a venit rândul lui Kuga să treacă de partea cealaltă a zidului.

În aceste condiții, Ford Kuga facelift va fi disponibil în versiunea Vignale. Din păcate, nu avem informații cu privire la o dată de lansare, însă ne așteptăm să dure ceva timp ținând cont că nici S-Max și nici Edge nu au apărut în showroom-uri.

La nivel estetic, Kuga facelift Vignale are parte de o serie de elemente vopsite în nuanțe de roz metalic și negru, iar caroseria poate fi comandată în culoarea Milano Grigio. Din toată această ecuație nu lipsește nici grila specială Vignale. Interiorul primește și el o tapițerie dintr-o piele specială.

Ca orice model Vignale, clienții vor avea parte de un tratament preferențial. Vorbim despre un asistent personal, despre spălarea mașinii în mod gratuit și nu numai.

Ford Kuga facelift Vignale va fi oferit cu un motor diesel și unul pe benzină, fiecare dintre acestea urmând să fie disponibil în două versiuni de putere. Unitatea diesel de 2,0 litri va putea fi comandată cu 150 sau 180 de cai, iar cea de 1,5 litri EcoBoost este disponibilă cu 150 sau 182 de cai putere. Vârfurile de gamă sunt disponibile cu un sistem de tracțiune integrală și cu transmisia Powershift.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *