Peste 11.000 de participanți la Marele Picnic Dacia 2016

Marele Picnic Dacia

Cea de-a opta întâlnire a clienților Dacia din Franța a fost din nou un succes, o mare sărbătoare ce a culminat cu un concert energizant al unuia dintre cei mai populari artiști francezi ai momentului, Christophe Willem. Peste 11.000 de participanți s-au reunit duminica aceasta pe Domeniul Courson pentru Marele Picnic Dacia 2016.

Cu toții au putut profita în familie de o zi plină de momente dintre cele mai diverse: de la prezentarea gamei de modele Dacia si a programelor lansate pentru clienții francezi, până la activități sportive (volei, fotbal, jocuri nautice), animări fotografice sau ateliere pentru copii, culminând cu mult așteptatul concert susținut de artistul francez.

Totodată, constructorul de la Mioveni a mai marcat un moment important din istorie: 4 milioane de vehicule produse. Exemplarul aniversar a fost un Duster pe care Denys Charrasse l-a cumpărat de la agentul Dacia din orașul sau, Saint-Quentin-en-Yvelines.

Domnul Charrasse a fost întâmpinat și sărbătorit în cadrul Marelui Picnic Dacia din Franța de către ceilalți participanți la eveniment. Totodată, aceștia au avut posibilitatea sa se semneze sau să lase un mesaj pe mașina Duster special pregătită cu această ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *