100Tracks ADVENTURE – o săptămână de aventură off-road

100Tracks

100Tracks ADVENTURE este un eveniment care se va desfășura în perioada 23-39 iulie în Mureș, o competiție de o săptămână din Campionatul de Off-road 100Tracks, singurul campionat de off-road românesc desfășurat sub patronajul Federației Internaționale a Automobilului, FIA. Pe lângă ineditul evenimentului, concurenții vor avea de îndurat 6 zile de competiție, 100Tracks ADVENTURE propune noi provocări celor care iubesc competițiile off-road.

100Tracks ADVENTURE este o competiție în care concurenții se pot înscrie la clasele: TRIP, SOFT, SOFT Modificat și Hard.

Fiind un eveniment de o săptămână, organizatorii au decis să încurajeze și prezența celor care pot veni doar în weekend, adică în ultimile trei zile ale competiției (28-30 iulie). Astfel a apărut Adventure Challenge Cup, o întrecere care se va desfășura doar pe traseele de clasa TRIP. Pentru cei care doresc sa experimenteze clasa TRIP dar nu pot bifa cele 6 zile de competiție 100Tracks ADVENTURE, pot veni în ultimele 3 zile ale competiției să concureze tot pe traseele de TRIP.

O dată cu apariția acestei cupe, se va stabili și un clasament separat de cupă pentru concurenții care participă cu Dacia Duster. Vorbim despre prima cupă monomarcă Dacia Duster din clasa TRIP 100Tracks. În cupa monomarcă Dacia Duster, concurenții vor putea puncta tot în ultimile trei zile ale evenimentului 100Tracks ADVENTURE.
În cadrul acestui eveniment se va desfășura și prima întâlnire a posesorilor de Mercedes-Benz G Class din Europa organizată în România.

100Tracks ADVENTURE nu se dorește doar o competiție maraton, ci și una care să ofere cele mai consistente premii din această zonă a motorsportului românesc. Vorbim despre premii cumulate de peste 10.000 euro.

Concurenții care doresc să se înscrie la această competiție trebuie să-și facă, obligatoriu, cont on-line pe site-ul 100tracks.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *