Garanția Federal-Mogul Motorparts pentru piesele de direcţie-suspensie MOOG® pentru vehicule ușoare se extinde la 3 ani în Europa

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), acordă o garanție de 3 ani în Europa pentru piesele de direcţie-suspensie MOOG® montate pe vehicule ușoare, pentru evitarea defectelor privind materialele și execuția, în condiții normale de utilizare și service.

Pentru dezvoltarea produselor sale, MOOG apelează la teste, cercetare și dezvoltare de ultimă generație. Având ca etalon piesa echipamentului original, MOOG reproiectează fiecare componentă pentru a îndeplini sau depăși specificațiile acesteia. Piesele MOOG sunt testate în conformitate cu standardele înalte recunoscute ale industriei și pentru toate aspectele componentei, incluzând materialele, durabilitatea, uzura, tehnologia fit-form-function, conformitatea OE a specificațiilor și capacitatea de încărcare OE. În plus, MOOG primește permanent feedback din partea pieței privind propriile piese și produsele OE, fapt care stimulează dezvoltarea ulterioară a produselor.

MOOG aplică și controale de calitate la intrarea și la ieșirea din centrele sale de distribuție, pentru a se asigura că fiecare piesă este în stare perfectă atunci când ajunge la client. Această abordare a dus la o performanță și o calitate de excepție a produselor, permițând MOOG să acorde această garanție extinsă la 3 ani.

”Suntem foarte mândri să oferim clienților noștri o garanție de 3 ani, pentru că știm că astfel vor fi mai liniștiți,” a declarat Davor Horvat, Director Produse Şasiu, Federal-Mogul Motorparts EMEA. “Am reușit să realizăm acest lucru datorită încrederii pe care o avem în calitatea produselor noastre, încredere obținută prin utilizarea extinsă a tehnologiilor de top și controlului calității. Considerăm că oferim produse de înaltă calitate pe piață, dovada fiind această garanție de 3 ani.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *