Mercedes-Benz România aniversează 7 ani de aventuri alături de Organizația Națională Cercetașii României

Mercedes-Benz România este pentru a şaptea oară consecutiv în sprijinul campurilor de vară pentru cercetași în calitate de Mașină Oficială, punând la dispoziția cercetașilor autovehiculele comerciale Citan și Vito pentru transportul în cadrul campurilor educaționale, călătorii, activități logistice și aventuri cercetășești.

 

În 2016, peste 4.000 de copii şi tineri din România, alături de voluntari adulţi, contribuie la dezvoltarea unui viitor durabil în care educaţia şi comunitatea sunt pe primul loc. Startul a fost dat în perioada 18 – 24 iulie la Campul Naţional de Temerari şi a continuat cu Campul Naţional de Lupişori (24 – 30 iulie), în localitatea Crasna, jud. Covasna. Aici s-au sărbătorit 100 de ani de la apariția programelor educaționale dedicate lupișorilor (copii între 7 și 10 ani). A urmat campul de supravieţuire „Pierdut în Pădure”, iar între 15-25 august la Sibiu va fi Camp de Nocrich ”Live the Culture” – ediția a treia.

Misiunea Cercetășiei este să contribuie la educația copiilor și a tinerilor printr-un sistem de valori clare, să ajute la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniți ca indivizi și joacă un rol constructiv în societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *