Seat Ateca, bestseller fără acte

Deși mai avem puțin de așteptat până la debutul comercial pregătit pentru Seat Ateca, oficialii producătorului iberic sunt fericiți. De ce? Pentru că aceștia sunt pe cale să se confrunte cu o problemă nouă în ultimii ani: cererea ar putea fi mai mare decât capacitatea de producție.


„Vom avea un număr limitat de unități în 2016. Cred că reacția pozitivă se va traduce printr-o cerere mai mare decât oferta și în 2017. Luptăm cu reprezentanții uzinei pentru mai multe exemplare, iar partea bună constă în faptul că atâta timp cât cererea este ridicată și valoarea reziduală va fi mare. Iar Ateca va deveni un model și mai atractiv”, a specificat Richard Harrison, şeful Seat Marea Britanie pentru publicația Autocar.

Seat Ateca va sosi cu spațiu suficient pentru cinci pasageri, cu cele mai noi gadgeturi pe care le dețin spaniolii și cu motorizările clasice. Versiunea de bază va folosi motorul de 1,0 litri cu 3 cilindri care produce 110 CP. Fanii motoarelor pe benzină vor putea alege și un 1.4 de 150 de cai. Dacă îți place dieselul atunci trebuie să știi că Seat Ateca va fi oferit cu clasicul 1.6 TDI de 110 CP și cu mărețul 2.0 TDI de 150 sau 184 de cai.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *