A început producția lui Skoda Kodiaq

kodiaq

Skoda a publicat astăzi un comunicat de presă prin care anunță că producția lui Kodiaq a debutat la uzina din Kvasiny, Cehia. Primele exemplare deja au ieșit de pe linia de asamblare, iar toată lumea este mulțumită de investițiile care s-au făcut în uzina Skoda.


„Demararea producției a fost un moment emoționant pentru toată compania, dar mai ales pentru cei din cadrul uzinei de la Kvasiny. În ultima perioadă, toată echipa a pregătit debutul producției lui Kodiaq”, a spus Michael Oeljeklaus, șeful de producție Skoda.

Skoda Kodiaq măsoară 4,7 metri și va fi disponibilă cu cinci sau șapte locuri. În condiții normale (versiunea cu cinci locuri), Skoda Kodiaq are un portbagaj de 720 de litri care poate fi extins până la 2.065 de litri prin rabatarea banchetelor.

Panoul de bord oferă două zone color, gurile de ventilație sunt poziționate vertical, iar ecranul central de mari dimensiuni înglobează sistemul de infotainment. Tot la interior, Skoda Kodiaq surprinde prin 30 de soluții Simply Clever.

Sub capota lui Skoda Kodiaq, clienții vor putea opta pentru trei versiuni pe benzină și două diesel. Fanii motoarelor pe benzină au la dispoziție unitatea de 1,4 litri în variantele de 125 și 150 de cai sau motorul de 2,0 litri și 180 de cai. Dacă preferi dieselul, Skoda Kodiaq poate fi comandat doar cu motorul de 2,0 litri în versiunea de 150 sau 190 de cai putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *