Allgrip – 4×4 sub un singur nume

Suzuki este unul dintre acei producători care a pus întotdeauna accent pe capacitățile din afara șoselei ale modelelor produse. Odată cu completarea gamei sale de vehicule cu tracțiune integrală prin lansarea noului model Ignis, Suzuki a luat decizia, să grupeze tehnologiile 4×4 sub o singură denumire: Allgrip.


Așa se face că iubitorii Suzuki vor putea alege dintre cele 3 categorii existente.

Allgrip Auto distribuie cuplul automat către roțile din spate atunci când este detectată o pierdere de aderență a roților din față. Ignis este modelul care benficiază de Allgrip Auto.

Allgrip Select permite șoferilor să aleagă din 4 moduri de condus (auto, sport, snow și lock). Sistemul de tracțiune integrală electronic permite selectarea modului de rulare printr-un buton pentru a experimenta diverse moduri de a conduce în funcție de suprafața de rulare și de condițiile de drum. SX4 și Vitara sunt modelele care integrează acest sistem.

Allgrip Pro este un sistem de tracțiune integrală cu angrenaj reductor și poate satisface exigențele profesioniștilor. Jimny este modelul oferit de japonezi alături de acest sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *