Mercedes-Benz Clasa X Concept – Navara cu miros premium

Mercedes-Benz a prezentat coneptul Clasa X. Prototipul anunță lansarea unui viitor pick-up menit să dea un pic peste cap segmentul. La bază, Clasa X este un Nissan Navara, dar la suprafață, neamțul va emana toate atuurile unui Mercedes-Benz.

În cadul evenimentului de prezentare, Mercedes-Benz a adus două concepte. Unul echipat cu pachetul Stylish Explorer care se adresează celor care au în plan utilizarea pick-upului pentru muncile din oraș, și unul echipat cu pachetul Powerful Adventurer și gândit pentru cei care vor să-l pună la munci grele.

Fiecare dintre cele două pachete oferă elemente speciale. Unul are jante de 22 de inchi inspirate de cele AMG, în timp ce al doilea folosește anvelope all-terrain. Unul are spoilere agresive, iar celălalt vine cu un troliu și cu o gardă la sol imensă.

Și interioarele celor două concepte sunt diferite. Cel echipat cu pachetul Powerful Adventurer este ceva mai masculin, în timp ce conceptul care beneficiază de pachetul Stylish Explorer integrează un interior asemănător cu cel de pe Clasa E sau Clasa S.

Pentru că arhitectura folosită este cea de Navara, sub capota viitorului model de serie vom vedea propulsoare asemănătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *