Suzuki SX4 este mașina oficială la Păltiniș 1000, prima cursă de sprint pe 1.000 de metri

2016 suzuki sx4 facelift

Noul Suzuki SX4, lansat în luna septembrie și în România, este mașina oficială la Păltiniș 1000, probabil cea mai tare cursă de sprint pe distanța de 1.000 metri.

Organizatorii competiției vor folosi noul SX4 pentru transportul voluntarilor în punctele cele mai dificile ale traseului, dar și a echipelor de siguranță.

“Concursurile de alergare se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în România, iar ideea de a fi partenerii unei competiții complet atipice se potrivește perfect cu spiritul mărcii Suzuki. SX4 este modelul ideal pentru cei care își doresc o mașină spațioasă cu care să nu meargă doar la birou, ci cu care să poată evada în weekend împreună cu familia fie la un concurs de alergare, fie într-o altă aventură”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Cursa Păltiniș 1000 este prima cursă de sprint în urcare pe distanța de 1.000 metri și se va desfășura pe data de 15 octombrie pe pârtia de schi Oncești, iar startul se va da de pe platoul de lângă Telescaunul Păltiniș la cota 1.430 m. Punctul de sosire este în vârful pârtiei la cota 1.671 m, traseul parcurs în alergare fiind de 1.000 de metri, cu o diferența de nivel de la start la sosire de 241 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *