Mercedes-Benz România lansează cea de-a opta ediție a programului național „Testul gratuit de lumini”

Mercedes-Benz România organizează pentru a opta oară consecutiv, în perioada 1 – 30 noiembrie 2016, campania națională “Testul gratuit de lumini”. Programul este disponibil în mod gratuit tuturor posesorilor de autoturisme și autovehicule Mercedes-Benz, în toate Centrele Autorizate de Service din România ale companiei.

Obiectivul campaniei „Testul gratuit de lumini”, organizată de Mercedes-Benz, este de a preveni accidentele în sezonul rece, asigurând o vizibilitate bună conducătorilor aflați în trafic.

„Suntem încântați că, de opt ani deja, le putem oferi clienților noștri șansa de a-și îmbunătăți activitatea la volan pe timp de iarnă. Testul de lumini reprezintă un pas înainte pe care Mercedes-Benz îl face pentru a contribui la siguranța în trafic a șoferilor.

Este responsabilitatea noastră de a susține și de a răsplăti fidelitatea clienților și de a demonstra că Mercedes-Benz este mai mult decât un producător de mașini”, spune Philipp Hagenburger, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz România.

Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz pot fi găsite aici – www.mercedes-benz.ro/centre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *