Opel Crossland X – Viitorul crossover german care debutează în 2017

Opel a anunțat că în 2017 va lansa 7 modele noi. „Croitorașul cel viteaz” din Russelsheim are și o surpriză pentru fanii crossoverelor: Crossland X. Modelul vine să înlocuiască vechiul Meriva și promite să ofere toate atuurile lui Mokka X.


„Clienții își doresc, de asemenea, autovehicule care să declanșeze emoții în segmentul B”, declară Tina Müller, directorul de marketing al Opel. „Crossland X îndeplinește aceste așteptări și oferă un design captivant și beneficiile unui SUV pentru un stil de viață urban – este agil în oraș și conferă siguranță pe distanțe lungi. Acesta este autovehiculul potrivit pentru cei care doresc să trăiască la oraș ca la țară, care cultivă roșii și ierburi aromatice în grădina de pe acoperiș și care au nevoie de suficient spațiu pentru copiii lor și pentru cumpărăturile de la supermarketul bio.”

Din 2010 și până astăzi, vânzările pentru modelele crossover și SUV au crescut de cinci ori, iar decizia Opel de a veni pe piață cu astfel de vehicule este cât se poate de corectă. Segmentul are în continuare potențial de creștere pentru marca Opel, iar noul Crossland X este doar începutul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *