SnapSkan, serviciul gratuit prin care îți scanezi anvelopele

snapskan

Nokian Tyres împreună cu Vianor lansează SnapSkan, o nouă tehnologie revoluționară care măsoară în timpul călătoriei adâncimea benzii de rulare și apoi comunică rezultatele analizei conducătorului auto.

SnapSkan are la bază o tehnologie de scanare 3D de înaltă clasă și poate fi utilizat de automobiliști pe rutele parcurse zi de zi. Serviciul este gratuit și rapid.

Scanerul drive-over automatizat „citește” anvelopele, în timp ce o cameră identifică vehiculul pe baza numărului de înmatriculare. Când scanarea este completă, șoferul poate opta pentru un raport personalizat al anvelopelor, livrat prin SMS sau e-mail, gratuit, indiferent de marca anvelopelor montate pe mașină. Nu este necesară instalarea suplimentară pe vehicul a niciunui alt echipament. Servicul SnapSkan va fi prezent pe rutele zilnice ale șoferilor în diferite locații, precum parcările.

„În viitorul apropiat, industria noastră așteaptă o mulțime de schimbări. Până în prezent, sectorul anvelopelor a rămas mult în urma altor industrii, în ceea ce privește nivelul de digitalizare. Este timpul să valorificăm tehnologia pentru a satisface nevoile șoferilor asociate cu pneurile. Acest sector are nevoie de un pionier curajos,” spune preşedintele şi CEO-ul Nokian Tyres, Ari Lehtoranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *