Opel Crossland X aduce un aer modern în gama germanilor

Opel a prezentat noul Crossland X, model care vine în completarea ofertei de SUV-uri a germanilor. Crossland X va fi poziționat pe aceeași treaptă cu Mokka X, însă este destinat celor care vor un SUV asoratat cu orașul.

Având o lungime de 4,21 metri, noul Crossland X este mai scurt cu 16 centimetri decât un Astra și în același timp mai înalt cu 10 centimetri. Portbagajul măsoară 410 litri, iar prin culisarea banchetei cu 15 centimetri, volumul crește până la 520 de litri. Dacă optezi pentru rabatarea banchetei atunci volumul total ajunge la 1.255 de litri.

„Cererea de modele SUV și crossover de dimensiuni mici, adecvate pentru traficul urban, a crescut în mod semnificativ. Modelul Crossland X, cu combinația sa între designul elegant, inspirat de modelele SUV, conectivitatea de excepție și caracterul extrem de practic reprezintă al doilea competitor puternic din această clasă de autovehicule, alături de modelul nostru sportiv Mokka X”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel.

În ceea ce privește partea de siguranță și de asistență a șoferului, Crossland X oferă o mulțime de tehnologii.

Sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz și camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, împreună cu sistemul avansat de asistenţă la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență[1], sistemul de detectare a somnolenței șoferului cu trei niveluri, asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere și sistemul pentru monitorizarea unghiului mort sunt doar câteva exemple.

Gama de motorizări încă nu a fost anunțată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *