Skoda a prezentat Kodiaq Scout

Skoda a venit cu o surpriză majoră la început de an. Cehii au publicat primele poze și detalii cu Kodiaq Scout. Modelul va fi prezentat într-un cadru oficial în timpul Salonului Auto de la Geneva, din martie.

Estetic, Skoda Kodiaq Scout va fi oferită cu protecții suplimentare atât în zona frontală, cât și în cea posterioară, jante de 19 inchi cu design special și geamuri cu tentă. De asemenea, logo-ul Scout apare pe aripile față și pe anumite accesorii de la interior.

Din punct de vedere tehnic, Skoda Kodiaq Scout are o gardă la sol de 194 de milimetri, cu doar 7 milimetri mai mult față de cea oferită de versiunea standard. Totodată, sistemul de tracțiune integrală este oferit în standard. Același lucru se întâmplă și cu pachetul „Drumuri grele”.

Sistemul Driving Mode Select va include pe Kodiaq Scout următoarele moduri: Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual și Snow.

Gama de motorizări cuprinde trei unități. Două pe benzină de 150 CP, respectiv 190 CP și una diesel, tot de 150 de cai putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *