Vânzări 2016: 1.995 de români au adoptat „stilul de viață” Suzuki

vanzari suzuki romania 2016

Suzuki România a avut în 2016 un trend ascendent în ceea ce privește vânzările și a reușit să își extindă și rețeaua de dealeri cu încă trei puncte noi în orașe importante din centrul și nordul țării, plus încă un dealer în București. Dacă în 2015 creșterea față de anul anterior a fost de 31%, în 2016, Suzuki România a înregistrat o creștere de 76% în ceea ce privește numărul de unități comercializate.

Anul trecut, un număr de 1.995 de clienți au adoptat “stilul de viață” Suzuki și vor beneficia de cele mai noi inovații ale mărcii și de servicii premium în perioada de garanție și post garanție. Conform datelor DRPCIV, în 2015 au fost înmatriculate în total 1.135 de modele Suzuki, iar creșterea în 2016 a fost de 76%.

Performanțele excelente ale mărcii Suzuki în România s-au datorat în principal înnoirii gamei de modele și extinderii rețelei de dealeri, dar și unei atenții sporite la nevoile clienților în ceea ce privește serviciile în perioada de garanție și post garanție.

Suzuki Vitara este modelul cu cea mai mare pondere în cifra totală de înmatriculări cu un total de 1.517 unități comercializate pe parcursul întregului an. În topul vânzărilor se află şi modelele S-Cross, înlocuit pe final de an cu noul SX4, cu un total de 244 unități comercializate şi Swift cu un total de 134 de unități vândute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *