Noul Land Rover Discovery este disponibil și în România

Începând cu luna martie, noua generație Land Rover Discovery va fi disponibilă pentru comandă și în România. Modelul a putut fi admirat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la New York, însă europenii s-au putut delecta cu noul Discovery, anul trecut la Paris.

În România, prețul de pornire este de 41.000 de euro + TVA pentru motorizarea de 2,0 litri TD4 de 180 CP în versiunea de echipare S.

Gama de motorizări Discovery include acest 2.0 TD4, un SD4 de 240 CP și 500 Nm, un TD6 de 258 CP și 600 Nm. Vârful de gamă va fi reprezentat de unitatea V6 SD6 de 3,0 litri care produce 340 de cai putere și 450 Nm.

Garda la sol de 283 mm (mai mare cu 43 mm faţă de generaţia anterioară) și adâncimea maximă de trecere a vadului, de 900 mm (mai mare cu 200 mm decât generaţia anterioară), îi permit unui Discovery să se facă remarcat, oferind încredere maximă la abordarea șanțurilor umplute cu apă și a drumurilor inundate.

Gama completă de tehnologii pentru deplasarea în teren accidentat asigură noului Discovery abilități excelente în off-road. La acționarea butonului rotativ, sistemul Land Rover Terrain Response 2, cu mai multe moduri, optimizează o serie de setări, de la sensibilitatea accelerației la momentul schimbării treptelor de viteză, pentru a se adapta la condițiile de deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *