Jeep Yuntu are trei rânduri de scaune și o mulțime de ecrane

Jeep a adus conceptul Yuntu în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Prototipul constructorului american ne arată că mașinile de off-road pot integra extrem de multă tehnologie de ultimă oră.

Dar să începem cu exteriorul. Aici, Jeep a mizat pe filozofia de design pe care deja o știm, dar a încercat să ofere și o viziune asupra viitorului. Interiorul pregătit de Jeep Yuntu este cireașa de pe tort. Aici, americanii au mizat enorm de mult pe zonele din sticlă pentru a oferi o ambianță aerisită. Totodată, bordul integrează un singur ecran. Acesta ține loc și de instrumentar de bord, dar și de sistem de infotainment pentru cei doi ocupanți din față.

Celelalte locuri vor primi și ele ecrane, câte două la număr pentru fiecare ocupant. În total, Jeep Yuntu propune 9 ecrane pentru cei șase ocupanți pe care îi poate găzdui. În acest moment, oficialii Jeep nu au declarat nimic cu privire la sistemul de propulsie, dar pe mașină stă scris acronimul PHEV, semn că Yuntu va oferi un sistem plug-in hybrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *