Skoda a publicat primele schițe cu interiorul lui Vision E

Skoda va prezenta conceptul Vision E în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Până atunci, cehii ne oferă și două schițe oficiale cu interiorul lui Vision E.

După cum probabil ați mai citit, conceptul va fi unul autonom, iar interiorul se mulează pe această temă. Astfel, interiorul este unul aerisit cu foarte mult spațiu pentru toți pasagerii, dar și cu o consolă centrală generoasă. Prototipul îndeplineşte cerinţele nivelului 3 conform standardelor pentru condusul autonom, motiv pentru care volanul nu dispare.

Cu o lungime de 4.645 mm, o lăţime de 1.917 mm şi înălţimea de 1.550 mm, Vision E promite o prezență puternică pe șosea. Graţie ampatamentului mare, de 2.850 mm, precum şi a consolelor scurte, atât în faţă, cât şi în spate, designerii au creat un interior spațios, element tipic modelelor Skoda.

Skoda Vision E va folosi un sistem de propulsie electric cu o putere de 225 kW. Viteza maximă va fi limitată la 180 km/h, iar autonomia se va cifra la maximum 500 de kilometri. Sistemul de propulsie vine cu 2 motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *