Skoda Vision E – Detalii oficiale

Skoda Kodiaq Coupe

Skoda va expune conceptul electric Vision E în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Coupe-ul SUV cu cinci uşi are un design emoţional, o autonomie pur electrică de până la 500 de kilometri şi îndeplineşte cerinţele nivelului 3 conform standardelor pentru condusul autonom.

Cu o lungime de 4.645 mm, o lăţime de 1.917 mm şi înălţimea de 1.550 mm, Vision E promite o prezență puternică pe șosea. Graţie ampatamentului mare, de 2.850 mm, precum şi a consolelor scurte, atât în faţă, cât şi în spate, designerii au creat un interior spațios, element tipic modelelor Skoda.

Skoda Vision E va folosi un sistem de propulsie electric cu o putere de 225 kW. Viteza maximă va fi limitată la 180 km/h, iar autonomia se va cifra la maximum 500 de kilometri. Sistemul de propulsie vine cu 2 motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte. În ceea ce privește partea autonomă, Vision E Concept poate funcţioneze independent în ambuteiaje, poate auto-pilota pe autostrăzi, îşi poate menţine banda de rulare sau poate evita obstacole, poate depăşi, căuta independent locuri libere de parcare şi poate parca şi ieşi de pe locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *