SUV-ul Stelvio este disponibil în România în versiunea First Edition

Alfa Romeo Stelvio este primul SUV al italienilor, iar acum, acesta a ajuns și în România. Pentru moment, clienții vor putea cumpăra versiunea First Edition. Prețul de pornire este de 43.865 Euro + TVA.

Alfa Romeo Stelvio First Edition folosește motorul turbo de 2,0 litri care produce 280 de cai putere. Motorul este cuplat la cutia automată cu opt trepte și la sistemul de tracțiune integrală Q4. Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5,7 secunde.

Clienții de First Edition pot comanda cinci culori de caroserie (Rosso Alfa, Grigio Magnesio, Blu Montecarlo, Nero Vulcano și Nuovo Bianco) și trei culori pentru etriere (negru, galben și roșu). Jantele de 20”, farurile cu BiXenon, geamurile spate ionizate și luminile de curtoazie din mânerele ușilor sunt, de asemenea, incluse în configurația First Edition.

Interiorul este orientat către șofer, butonul de pornire este integrat în volanul îmbrăcat în piele, iar padelele din aluminiu sunt standard și montate pe coloana de direcție. Scaunele îmbrăcate în piele, încălzite și reglabile electric pe 8 direcții pentru șofer și pasager, alături de cele două esențe de inserții de lemn (stejar sau nuc) completează ambianța de la interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *