Prețuri Mazda CX-5 în România

A doua generație a SUV-ului Mazda CX-5 a fost expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, modelul japonez poate fi comandat și în România. Prețul de pornire este de 22.490 de euro cu TVA.

Modelul este disponibil cu mai multe variante de motorizare: benzină SKYACTIV-G de 2l, care livrează 165 CP în varianta cu tracțiune față, respectiv 160 CP cu tracțiune integrală, și un propulsor diesel SKYACTIV-D de 2.2l în două derivate, de 150 și 175 CP. Toate motoarele pot fi conectate la variante îmbunătățite ale transmisiilor SKYACTIV-MT și SKYACTIV-Drive, ambele cu șase trepte. CX-5 vine și cu o nouă generație a sistemului de tracțiune integrală i-ACTIV.

Mazda CX-5 prezintă o gamă extinsă de sisteme îmbunățite din tehnologiile i-ACTIVESENSE. Alături de sistemul de alertă șofer (DAA), sistem monitorizare unghi mort (BSM), sistem de avertizare la deplasarea în marșarier (RCTA) și sistem de asistență la depășirea benzii de rulare (LAS), noul sistem Mazda Radar Cruise Control (MRCC) cu funcția Stop and Go și faruri LED adaptive (ALH) cu posibilitatea de a controla cele 12 LED-uri, iar sistemele Advanced Smart City Brake Support (Advanced SCBS) și Traffic Sign Recognition (TSR), cu avertizare sonoră și vizuală, sunt disponibile în premieră pe CX-5.

După cum deja știți, Mazda merge pe aceleași denumiri când vine vorba de nivelurile de echipare. CX-5 va fi oferit în cinci versiuni: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution și Revolution Top.

Cel mai accesibil CX-5 cu tracțiune integrală și motor pe benzină pleacă de la 26.790 de euro, în timp ce vârful de gamă cu 194 CP și cutie automată costă 34.990 de euro. Cel mai accesibil diesel oferă 150 de cai și în varianta Challenge 4×2 pleacă de la 26.990 de euro cu TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *