Skoda Karoq a fost prezentat oficial

Skoda Karoq a fost prezentat în mod oficial. Noul SUV al companiei din Mlada Boleslav a fost dezvoltat pe filozofia lui Kodiaq și preia mare parte dintre elementele de design pe care le știm deja.

Skoda Karoq mare 4.382 de milimetri lungime, 1.841 de milimetri lățime și 1.605 mm înălțime. Ampatamentul de 2.638 de mm și portbagajul de 521 de litri fac din Skoda Karoq un model cu foarte mult spațiu pentru toți pasagerii. Prin rabatarea scaunelor spate, volumul crește la 1.630 de litri, iar prin înlăturarea lor, volumul ajunge la 1.810 litri.

Pentru prima dată, Skoda a decis să pună pe modelele sale un instrumentar de bord complet digital. Pachetul multimedia vine cu un ecran central de dimensiuni generoase cu funcții tactile. Sistemul de infotainment este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Gama de motorizări anunțată de cehi se compune din două motoare pe benzină și trei diesel cu puteri care variază între 115 cai și 190 de cai. Motoarele pot fi cuplate la o cutie manuală sau la una automată de tip DSG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *