Nissan Qashqai facelift este disponibil și în România. Prețurile pornesc de la 18.300 de euro

Nissan Qashqai facelift, cel mai bine vândut SUV compact din Europa, a ajuns și în România. Modelul nipon a primit o serie de îmbunătățiri gândite să-i asigure în continuare supremația din segment.

Qashqai facelift oferă acum o versiune nouă (Tekna+), dar și o mulțime de elemente noi de interior. La toate acestea se adaugă modificările exterioare (bară față, grilă, blocuri optice, jante, paletă de culori).

„A doua generație a modelului Nissan Qashqai a fost un ambasador remarcabil pentru gama noastră inovatoare de crossovere și pentru marca Nissan, încă de la lansarea sa în 2014. A fost un fenomen în vânzări, menținându-ne astfel ca lider în segment. Cu aceste îmbunătățiri premium ale designului, calității, tehnologiei și comportamentului rutier, suntem convinși că aceasta poziție va fi menținută”, a declarat Philippe Saillard, Senior Vice President, Sales & Marketing, Nissan Europe.

Nissan Qashqai facelift este oferit cu două motoare pe benzină de 115 și 163 de cai putere și cu două unități diesel de 110, respectiv 130 de cai. Japonezii oferă versiuni cu tracțiune integrală sau cu o cutie CVT. Cel mai accesibil Qashqai are motorul pe benzină de 115 cai putere, cutie manuală cu șase trepte și echipare Visia. Prețul de pornire este de 18.300 de euro și poate ajunge până la 27.430 de euro în cazul versiunii de echipare Tekna+.

Dacă vrei un diesel, cel mai accesibil oferă 110 cai și pleacă de la 20.120 de euro, în varianta Visia. Echiparea Tekna+ crește prețul până la 29.350 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *