Poze și imagini cu noua generație Dacia Duster

Marea noutate a standului Dacia din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt o va reprezenta noul Duster. Un model care își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani.

Constructorul român a mizat pe modificări estetice nu foarte majore.

Partea frontală se remarcă prin : calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lățimea percepută a vehiculului, noua semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, capota reliefată și scutul (culoare crom stinat) amplasat în partea inferioară a barei frontale.

Din profil, Noul Duster prezintă flancuri pronunțate, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, bare de pavilion cu un design nou dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate.

Partea din spate se remarcă prin bosajele generoase din partea superioară a aripilor spate, blocurile optice amplasate în extremitățile caroseriei, încadrând un hayon marcat de linii orizontale.

Noul Duster oferă un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adaugă o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite în detaliu începând din 12 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *