Volkswagen a prezentat noul SUV T-Roc

Volkswagen a ales să prezinte noul SUV T-Roc cu doar câteva săptămâni înainte de debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Fratele mai mic al lui Tiguan promite un design ceva mai atrăgător decât restul gamei, cu elemente gândite să-l scoată din tiparele pe care deja le cunoaștem.

Volkswagen T-Roc măsoară 4.234 de mm lungime și are un ampatament de 2.603 mm, valori suficiente pentru a oferi spațiu generos pentru toți pasagerii. Portbagajul are un volum de 445 de litri și poate fi extins până la 1.290 de litri prin rabatarea banchetei.

Volkswagen oferă pe T-Roc o serie bogată de sisteme de siguranță: Front Assist cu Pedestrian Monitoring și City Emergency Braking, Adaptive Cruise Control (ACC), Dynamic Road Sign Display, Rear View camera, Lane change cu Rear Traffic Alert, Blind Spot Monitor, Lane Assist, Park Assist, Traffic Jam Assist, Driver Alert System.

Motorizările oferite pe T-Roc sunt cele cu care ne-am obișuit. Nemții spun că noul SUV va putea fi echipat cu trei propulsoare pe benzină și trei diesel. Iată lista: 1.0 de 115 cai, 1.5 de 150 de cai și 2.0 de 190 de cai, 1.6 TDI de 115 cai, 2.0 TDI de 150 sau 190 de cai putere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *