BMW Concept X7 iPerformance – Detalii și poze oficiale

Odată cu prezentarea BMW Concept X7 iPerformance la Salonul Internaţional Auto (IAA) de la Frankfurt, BMW Group nu numai că dezvăluie un nou concept de model pentru segmentul de lux, ci introduce şi un nou concept de lux pentru marca BMW.

Concept X7 iPerformance întruchipează această perspectivă sub forma unui exterior extraordinar, compus din linii concentrate, pe care îl combină cu un interior cu dimensiuni generoase, pentru şase persoane, redus la esenţial: forme elementare, materiale de înaltă clasă şi sistem de infotainment de ultimă oră, cu accentul pe conectivitate.

Acest studiu oferă o perspectivă asupra viitorului model de producţie care va debuta în 2018. Viitorul BMW X7 face parte din cea mai mare ofensivă de modele din istoria companiei. Ca parte a strategiei NUMBER ONE > NEXT, BMW Group îşi propune să-şi mărească semnificativ vânzările şi profitul generat în segementul de lux.

 

„După ce BMW a fondat segmentul Sport Activity Vehicle cu primul X5 în 1999, fiecare automobil X ulterior a deschid noi teritorii. BMW X7 continuă această tradiţie: noul model de vârf al familiei X extinde oferta BMW în clasa de lux şi redefineşte conceptul de lux pentru marca BMW şi dincolo de aceasta”, a declarat Ian Robertson, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil cu vânzările şi marca BMW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *