Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet va fi scos la licitație

Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost produs doar în 99 de exemplare, iar ultimul dintre acestea nu a fost oferit spre vânzare. Modelul a fost păstrat de Mercedes-Benz, iar acum este scos la licitație de casa Bonhams.

Evenimentul va avea loc pe 6 octombrie, iar banii strânși în urma acestei licitații vor merge către fundația Laureus Sport for Good.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet are un plafon din material textil care poate fi ridicat sau coborât printr-o simplă apăsare de buton, are o gardă la sol de 45 de centimetri și un amptament mai mare cu 57,8 centimetri comparativ cu versiunea de serie a unui Clasa G.

Motorizarea pregătită de nemți pentru Mercedes-Maybach G650 Landaulet este un V12 biturbo de 6,0 litri care promite 630 de cai putere și 1.000 Nm. Punțile portale au fost preluate și adaptate de pe G63 AMG 6×6, iar jantele vor fi înălțate cu anvelope speciale.

Dar lucrurile nu se termină aici. Nemții au pus în partea din spate scaunele de pe Clasa S, ceea ce înseamnă că pasagerii sunt tratați regește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *