A fost lansat primul centru Ceramic Pro din România

În cadrul unui eveniment privat la care au participat mai multe personalități a fost lansat la Dumbrava, lângă Târgoviște, primul centru Ceramic Pro din România, o afacere exclusivistă cu produse premium ce se adresează în principal posesorilor de mașini de lux.

Ceramic Pro este un sistem de protecţie nanoceramic de ultimă generaţie care oferă automobilelor luciu permanent, rezistenţă la zgârieturi, protectie UV, rezistenţă chimică avansată, efect anti-graffiti, rezistenţă la temperatură (până la 1200 de grade Celsius), efect superhidrofob si îmbunătăţirea culorii.

Prezent la evenimentul de lansare, Adrian Mutu va fi primul client VIP al Ceramic Pro, el urmând să-și prepare în cursul acestei săptămâni automobilul Porsche Cayenne pe care îl deține.

Evenimentul a fost prezentat de Roxana Ciuhulescu și printre invitati s-au mai numărat Ion Crăciunescu și o parte din echipa de fotbal FC Chindia Târgoviște.

Marian Voicu, administratorul Ceramic Pro a declarat faptul că centrul din apropiere de Târgoviște este doar începutul acestei afaceri, urmând ca în perioada imediat următoare să lanseze centrele din Cluj Napoca și alte 10 orașe mari ale țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *