Goodyear partener oficial pentru anvelope în cadrul Land Rover Experience Tour Peru

În perioada 14 octombrie – 9 noiembrie, anvelopele Wrangler DuraTrac de la Goodyear au fost testate la limită în timpul Land Rover Experience Tour. Anvelopa Goodyear Wrangler DuraTrac a fost dezvoltată pentru a face față celor mai dure suprafețe de teren, inclusiv dune, pietriș ascuțit, albii de râu și drumuri montane înalte, suprafețe cu care participanții s-au întâlnit în aventura Land Rover Experience Tour.

Pentru părțile off-road, piloții vor putea beneficia de tehnologia Goodyear TractiveGroove, sporind tracțiunea pe noroi și zăpadă. În plus, blocurile cu auto-curățare ai umerilor anvelopei vor evacua rapid pietrișul, murdăria și noroiul. Atunci când conduceți pe șosea, blocurile unghiulare foarte înclinate din zona centrală a benzii de rulare vor îmbunătăți tracțiunea vehiculului și stabilitatea laterală, reducând în același timp nivelul zgomotului exterior.

„Suntem extrem de fericiți să oferim anvelopele Wrangler DuraTrac pentru Land Rover Experience Tour 2017. Acest lucru subliniază încă o dată parteneriatul solid pe care Goodyear îl are cu Land Rover și know-how-ul nostru atunci când vine vorba de proiectarea și fabricarea de anvelope de tip 4×4 premiate”, a declarat Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer Europa în cadrul Goodyear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *