4 SUV-uri și un pick-up au primit 5 stele din partea EuroNCAP

EuroNCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță. În cadrul acestei sesiuni, organizația a evaluat noile BMW X3, DS7 Crossback, Jaguar E-Pace, Porsche Cayenne și Mercedes-Benz Clasa X. Toate cele cinci modele au primit cinci stele.

BMW X3 a fost recompensat cu 93% pentru protecția adulților, 84% pentru protecția copiilor, 70% pentru protecția pietonilor și 58% pentru sistemele de siguranță.

Porsche Cayenne a primit 95% pentru protecția adulților, 80% pentru protecția copiilor, 73% pentru protecția pietonilor și 62% pentru sistemele de siguranță.

DS7 Crossback a fost notat cu 91% pentru protecția adulților, 87% pentru protecția copiilor, 73% pentru protecția pietonilor și 76% pentru sistemele de siguranță.

Jaguar E-Pace a fost evaluat cu 86% pentru protecția adulților, 87% pentru protecția copiilor, 77% pentru protecția pietonilor și 72% pentru sistemele de siguranță.

Mercedes-Benz Clasa X, singurul pick-up din acest test a primit 90% pentru protecția adulților, 87% pentru protecția copiilor, 80% pentru protecția pietonilor și 77% pentru sistemele de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *