Bentley Continental GT a fost lansat oficial în România

Cea de-a treia generație Bentley Continental GT, cel mai sportiv model al mărcii britanice, se lansează oficial în România.

”Noul Bentley Continental GT este un model foarte așteptat de clienții mărcii din România”, spune Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux în cadrul Porsche Inter Auto România. ”Combinația de design inovator, performanțe sportive superioare, interior artizanal și tehnologie de top reprezintă alegerea ideală pentru cei care își doresc un stil de viață luxos și au o afinitate față de marca Bentley. Această combinație câștigătoare va propulsa cu siguranță noul Grand Tourer în topul pasionaților de automobile exclusiviste din țara noastră.”

Noul Continental GT este pus în mișcare de versiunea îmbunătățită a renumitului motor Bentley W12 TSI biturbo, de 6,0 litri, combinat, pentru prima dată, cu  o transmisie cu dublu ambreiaj, în opt viteze, pentru o schimbare a vitezelor mult mai rapidă și mai eficientă. Noul sistem de propulsie generează 635 CP și dezvoltă un cuplu de 900 Nm, propulsând noul Continental GT de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde, până la viteza maximă de 333 km/h.

În România, Bentley Continental GT este deja disponibil spre comandă, iar prețurile pornesc de la 170.641 euro fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *