Skoda Kodiaq Scout are prețuri de România

Skoda Kodiaq Scout a fost prezentată cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Estetic, Skoda Kodiaq Scout va fi oferită cu protecții suplimentare atât în zona frontală, cât și în cea posterioară, jante de 19 inchi cu design special și geamuri cu tentă. De asemenea, logo-ul Scout apare pe aripile față și pe anumite accesorii de la interior.

Din punct de vedere tehnic, Skoda Kodiaq Scout are o gardă la sol de 194 de milimetri, cu doar 7 milimetri mai mult față de cea oferită de versiunea standard. Totodată, sistemul de tracțiune integrală este oferit în standard. Același lucru se întâmplă și cu pachetul „Drumuri grele”.

Sistemul Driving Mode Select va include pe Kodiaq Scout următoarele moduri: Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual și Snow.

În România, Kodiaq Scout are un preț de pornire de 30.639 de euro cu TVA. Clienții pot alege între două motoare pe benzină (1.4 150 de cai și 2.0 180 de cai) și între două versiuni ale motorului diesel de 2.0 litri (150 CP sau 190 CP). Tracțiunea integrală este oferită standard, iar motorul de 1.4 litri benzină poate fi comandat și cu o cutie manuală cu șase trepte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *