Jaguar E-Pace poate fi comandat și în România începând cu 30.940 de euro

Jaguar F-Pace a reușit performanțe remarcabile, iar acum, britanicii vin cu al doilea SUV din istoria companiei. Numele său este E-Pace și trebuie să concureze cu X1 sau GLA.

Modelul britanic are un design inspirat de F-Type, iar același model a fost urmat și la interior. Aici vedem un intrumentar de bord digital cu un ecran de 12.3 inch și un display central de 10 sau 12 inch în funcție de echiparea aleasă.

Toate motorizările au 2.0 litri și fac parte din famlia Ingenium. Unitățile diesel produc 150, 180 sau 240 de cai putere, în timp ce motoarele pe benzină oferă 249 de cai și 300 de cai putere. Britanicii vor oferi o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată cu nouă rapoarte. Sistemul de tracțiune integrală o să facă parte din oferta britanicilor.

Cel mai accesibil E-Pace are un motor de 2.0 litri diesel de 150 de cai, tracțiune față și cutie manuală cu șase trepte. Prețul de pornire pentru acesta este de 30.940 de euro. Același motor poate fi comandat și cu transmisie automată cu 9 trepte și tracțiune integrală. În plus, este singura motorizare oferită exclusiv cu tracțiune față, restul fiind disponibile doar cu tracțiune integrală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *