Hyundai Santa Fe are o nouă generație

Hyundai a publicat primele poze cu noua generație Santa Fe. SUV-ul producătorului sud-coreean va fi prezentat oficial în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul Santa Fe va fi disponibil și în varianta cu 7 locuri, iar numele acesteia va fi Santa Fe XL și va fi prezentată ulterior.

Estetic, noul Santa Fe preia elementele de design de pe Kona (Cascading Grille, blocurile optice angulare, etc). Montanții A sunt mai mici, iar vizibilitatea la nivel general a crescut cu 40%. Lungimea este de 4.7 metri, iar ampatamentul are acum 2.76 de metri. În varianta de bază, SUV-ul sud-coreean va oferi un ecran central de 7 inch și un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Gama de motorizări pe benzină disponibilă va include un 2.4 de 185 de cai putere și 2.0 litri turbo de 232 de cai putere. Cei care vor un diesel pot alege doar un 2.2 de 200 de cai putere.

Indiferent de motorizarea aleasă, asiaticii vor oferi o cutie automată cu 8 trepte. Sistemul de tracțiune integrală HTRAC este și el disponibil, iar gama de sisteme de siguranță include Rear Cross-Traffic Collision Avoidance Assist, Rear Seat Occupant Alert, Forward Collision-Avoidance Assist, Blind-Spot Collision Warning sau Rear View Monitor with Parking Guidance.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *