Range Rover Velar a primit distincția de Cea mai Frumoasă Mașină din Lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

Ajunsă la a 14-a ediție, competiția Mașina Anului (World Car Awards) este cea mai importantă de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017. Competiția a fost inaugurată în 2003 și lansată oficial în ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pieței la nivel global și pentru a recunoaște și recompensa excelența în domeniul auto la nivel internațional.

Aducând strălucire, modernitate și eleganță în familia Range Rover, Velar oferă o combinație unică de excelență în design și tehnologii perfect integrate.

Este disponibil în 6 variante de motorizare, de la performantul motor diesel Ingenium, de 2,0 litri și 180 CP, la consacratul motor V6 pe benzină supraalimentat, de 3,0 litri și 280 CP.

Range Rover Velar, cu un preț de pornire de 49.900 € + TVA în România, este disponibil pentru comandă prin intermediul reţelei autorizate Jaguar Land Rover.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *